Grydestegt kylling, skilt sovs, nye kartofler kogt med løvstikke og rabarber relish. Da jeg var barn havde min mor en køkkenhave, hvor vi hvert år dyrkede ærter, radiser, salat og mange andre ting
Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Korma er kød eller grøntsager som braiseres i yoghurt eller fløde, vand eller bouillon, og som krydres med diverse indiske krydderier
grydestegt kylling, frikadeller, nuggets eller måske til svinemørbrad i ovn. Den kan simpelthen pifte et hvert buffetbord, tapasbord, grillretter eller andet op
Vand. Grydestegt okseklump med rødvinssovs. Vand. Grydestegt okseklump. Hvis jeg skulle have gæster til denne møre grydestegte okseklump med smagfuld rødvinssovs, havde jeg nok valgt at lave nogle ovnristede rodfrugter til
1 vildand. (beregn 1 vildand til 3 personer). Den optøede vildand gnides indvendig og udvendig med salt og peber og fyldes med 1 bdt persille. Vildanden brunes i en stegegryde i smør eller margarine sammen med 250 g champignoner. Champignonerne tages op og skal igen steges sammen med anden de sidste 10 min. Hæld 2 dl bouillon og 1 dl fløde i stegegryden og steg vildanden ved svag varme ca. 105 minutterVildanden vendes efter ca halvdelen af stegetiden og tilsættes evt mere vædestegeskyen sies,jævnes og smages til med salt og peberVildand kan serveres med kogte kartofler og grøn salat. 1 vildand
Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
Kyllingen er er dog ikke til en dag hvor man længes efter salt, sprødt kyllingeskind – for ærligt bliver kyllingen ret bleg (lidt som ved grydestegt kylling) men smagen er til gengæld helt imponerende