Grydestegt opskrifter

Grydestegt kylling

Grydestegt kylling

Grydestegt kylling – Nogle vil have lår, nogle vil have bryst og andre vil have vinge. Grydestegt kylling med brun sovs
Grydestegt kylling med skilt sovs

Grydestegt kylling med skilt sovs

Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Grydestegt kylling med skilt sovs1,5 kg stor kyllingHavsalt og peber4 kviste frisk timian2 kviste rosmarin4 kviste bredbladet persille1 sukkerknald25 gr
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromage blanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint
Salat med mormor-dressing

Salat med mormor-dressing

Grydestegt kylling, skilt sovs, nye kartofler kogt med løvstikke og rabarber relish. Så er der kun én ting der mangler for at fuldende hele måltidet
Chicken korma

Chicken korma

Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Oksebov med øl og hyldeblomst

Oksebov med øl og hyldeblomst

Et stykke oksebov, løg, hvidløg, gulerødder, lidt blomkål og en øl – toppet op med hyldeblomst og grydestegt i en god times tid, til kødet er smørmørt
Tunmousse – En ren retro opskrift

Tunmousse – En ren retro opskrift

I bloggens tidlige dage kom denne opskrift på grydestegt kylling. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Melonsalat

Melonsalat

grydestegt kylling, frikadeller, nuggets eller måske til svinemørbrad i ovn. Melonsalat – Der findes ikke noget mere frisk end melonsalat
Simret oksegrydesteg på italiensk

Simret oksegrydesteg på italiensk

Her er det en lille grydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger til gammeldags, grydestegt oksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Kylling med champignon, aspargessauce og butterdej

Kylling med champignon, aspargessauce og butterdej

Ingredienserne er hentet i det gode gamle mormor-køkken, og retten er helt igennem forrygende. Det er en opskrift jeg har fået igennem familien, hvor den får store roser med på vejen - også selvom den er lidt mormor