Gul og opskrifter

Gul mad! – Kylling i karry

Bare koge. Krydres godt og smages til. Skær kyllingen ud i mundrette stykker og lad småsimre. Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
Gule ærter

Gule ærter

Gule ærter er én af de retter som er så karakteristisk i smagen at den deler folk i to lejre – dem der elsker gule ærter og dem der hader gule ærter
Gule frække kyllingefrikadeller

Gule frække kyllingefrikadeller

Du kan også nøjes med enten gulerod eller selleri og så bare doble op. At det så også har en fantastisk farve og smager godt, ja det er jo bare herligt
Gule ærter

Gule ærter

Skær gulerødderne i skiver og kom dem i ærterne. Og det smager dejligt også uden kød…. Gule ærter er jo en klassisk dansk ret
Gul linsesuppe

Gul linsesuppe

(. 4. p. e. r. s. o. n. ). 2. l. ø. g. 1. b. d. k. i. 9. 0. u. c. t. a. f. m. ,. T. h. G. L. æ. v. y. å. 5. -. 6. S. E. j. 3. 7. ) g
Råsyltede gule beder

Råsyltede gule beder

Skræl bederne og skær dem i så tynde skiver som muligt – mandolinjernet er din ven. Læg skiverne i en dyb tallerken og hæld halvdelen af olien og eddiken over samt halvdelen af honningen

Gul uge, onsdag: Boller i karry

S. å. b. l. e. v. d. t. o. n. s. a. g. D. ,. h. r. m. i. f. k. æ. j. p. y. u. ø. M. H. (. c. ). F. 3. L. T. B. P. -. K. Æ. R. I. G. V. E. O. 4. 2. 5. 0. ½. 1. w. &. J. D l
Gul Creme

Gul Creme

Pisk resten af sukkeret, æg, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen. Der må ikke være nogle klumper
Gul uge, mandag: Fyldte peberfrugter

Gul uge, mandag: Fyldte peberfrugter

O. p. r. i. n. d. e. l. g. t. s. k. u. j. h. a. v. b. o. f. m. ,. y. V. å. -. c. M. ø. I. K. E. H. R. S. G. æ. U. D. N. F. 4. 2. 1. 3. 0. +. (. ). ½. 6. B. 5. T. L. '. w. P
Gul chilisauce og kold squashsuppe

Gul chilisauce og kold squashsuppe

H. a. v. e. n. o. g. d. r. i. h. u. s. t. b. f. j. l. ø. T. m. p. ,. æ. 1. 0. J. å. y. 4. k. q. 2. c. -. D. ½. é. 5. A. N. E. M. 3. ". V

Gul X-faktor

Dette indlæg blev udgivet i Haven, Lidt af hvert og tagget gul, Moseplassen, x-faktor. Både vilde og ‘tamme’
Gul mango-papaya-banan Lassi

Gul mango-papaya-banan Lassi

Denne drik minder lidt om, jeg har blot tilføjet lidt flere guleog søde ingredienser. I en klassisk ‘Mango Lassi’ er hovedingredienserne yoghurt, mango og mælk
Fennikel salat med gul peber

Fennikel salat med gul peber

Jeg elsker fennikel ognogen gange behøver en salat ikke være kompliceret og med mange ingredienser for at smage godt