Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
kulørt gulerodssalat. Det er heller ikke så vigtigt, hvis man kun vil nyde smagen, men det kan være nyttigt at vide, at den er i familie med spinat og rødbeder, hvilket siger noget om, hvordan den kan anvendes
Forretten bestod af citronmarineret torsk med gulerødder, brunet smør og dild. Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegte rødbeder, rosenkål og bacon veloute
en rest fra syltede agurker, rødbeder el. Så det er her også opskrifter på…. Inden jeg fortsætter med opskrifter og en masse lange forklaringer, må jeg nok starte med det jeg fandt ud af, om de to dåser på hylden
Så når smørret er “klaret”, som det hedder (det må ikke bruse) hælder du det gule, klare smør over i en ren skål og kasserer den hvide masse, der ligger i bunden af panden
Inspirationen til min rødbederisotto har jeg fra denne opskrift fra Skagenfood. Det smager også godt og hvis du laver en rødbederisotto, får din mad ovenikøbet