Skær gulerødderne i halve skiver og snit bladsellerien (gem nogle blade til pynt). 200 g gulerødder. Hvis du vil bevare bid i gulerødder og selleri, så tilsæt dem først de sidste 5 minutter af kogetiden
Skræl gulerødder, pastinak og kartofler og IKKE dit græskar og skær det hele ud i grove tern. Efter kogetiden tages gryden af varmen, og det hele blendes til en fin mos
Finhak gulerødder, bladselleri, peberfrugt, løg og hvidløg. Kogetiden skal bruges til at blødgøre valnødderne og ikke mindst bringe en masse smagsnuancer frem
Svitsede så kort løg og gulerødder, tilsatte hvidløg det sidste minut, og hældte en dåse tomat over. Efter kogetiden, siede jeg vandet fra bønnerne og stillede dem til side
fødevarer der er så billige som kål og gulerødder. Ved at komme en spsk gryn i lige før kogetiden er færdig, får man lidt mere bid i grøden og hvis du topper med mysli, knaser det godt
Kogetiden er på cirka en time (hvis sovsen tørrer lidt ud, kan der tilføres lidt varmt vand). Kogetiden er på cirka en time (hvis sovsen tørrer lidt ud, kan der tilføres lidt varmt vand)
Skræl gulerødderne og skær dem julienne. 5 gulerødder. Kogetiden afhænger selvfølgelig af dyrets størrelse, men regn med 1 time og 20 minutter, hvis der er tale om en kylling på ca. 5 gulerødder
Riv gulerødderne. grøntsagssnitning og kogetid. 5 store gulerødder. Tilsæt peberfrugt og gulerødder 1-2 minutter uden det tager farve. 5 store gulerødder
Hak løg, gulerødder og bladselleri så fint, du kan. Når blæksprutterne er næsten klar, tilsætter du ærterne, og lader dem koge med det sidste af kogetiden