det her er den “klassiske” gulerodsbolle, der hæver lunt og hurtigt, som er lavetpå rent hvedemel, med en smule smør og sukker, samt en god klump gær - lige som vi kender og elsker den
Tænd ovnen på ca. Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. Kom din havregrød op i en skål og tilsæt de 2,25 dl vand (sørg for at blandingen er lunken, når du herefter smuldre gæren i)
Jeg har lavet en video, der viser, hvad min yngste søn spiser på en gennemsnitlig dag, for hvis man ikke kender så meget til det, kan det måske være svært at forestille sig, hvad de egentlig spiser, de der veganerbørn
Især koldhævede boller, men nogle gange melder den friskbagte bolle-trang sig, og så har jeg ikke lige lyst til at vente natten over på boller, er jeg mon den eneste
Brødet her er så lækkert og er perfekt til at server til morgenmad eller lav det til lækkert og svampet gulerodsboller til eftermiddagskaffen med marmelade og smør på
Men en ejendomsmægler idag koster knaster og vi mangler at betale en smule af på vores huslån i banken, så vi vil bruge det næste halve år på at nedskære gælden og prøve at sælge huset udenom ejendomsmægler