Serveres lune med en god kop kaffe, te eller kakao. Tilsæt groftrevne gulerødder ogæg. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
Du kan nu vælge at pensle bollerne med vand, mælk eller æg eller du kan lade hver. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Tilsæt de revne gulerødder sammen med græskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel ogsolsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. Pensl medægog bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1 lille håndfuld solsikkekerner
Han har kunne lide alle de forskellige slags jeg har forsøgt mig med, men disse glutenfri gulerodsboller er blevet et helt stort hit – ligesom de glutenfri sandwichbrød, som der også kommer en opskrift på
I går havde jeg så meget lyst til en grovbolle med grønt ogpålæg til frokost, så jeg eksperimenterede lidt med en masse frø og nødder i stedet for hvedemel
Derefter smider du det hele i en skål med alle de andre ingredienser og blender det. - Og guys - husk nu at de er lavet på æg, ergo skal de i køleskabet
Da jeg gik i folkskole, købte min mor nogle gange de bedste gulerodsboller hos bageren. Fold dejen sammen til en stor bolle og brug en kniv til at hakke dejen i småstykker med
Til hendes gulerodsboller duede al slags mel, sagde hun og gav mit et link til opskriften. Bløde, med bid fra solsikkekernerneog søde af honning og gulerødder
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Når hornene er hævet kan du vælge at pensle dem med vand, mælk eller æg, eller du kan lade dem være som de er uden pensling