Super lækre og svampede lowcarb boller med gulerødder og chiafrø. med solsikkekerner. “Melet” blandes herefter i en skål med hørfrø, chiafrø, fiberHUSK og salt
Har hun ikke altid haft en holdning til det med mad og sundhed om, at alt er tilladt i de rigtige mængder, og at man skal finde sin egen vej igennem junglen af mere eller mindre selvudnævnte kosteksperter
Derefter smider du det hele i en skål med alle de andre ingredienser og blender det. chiafrø. (med stavblender) Herefter har du en våd masse som skal klattes ned på bagepapiret og have ca
Vi har bagt gulerodsboller a la hende her - en anden LCHF-blog, som varmt kan anbefales. 2 spsk chiafrø. Læg dejen med en ske i 9 boller på en bagepapirsklædt rist. 2 spsk chiafrø
Den sundeste og bedste version af gulerodsboller er lige landet på bloggen. chiafrø. Det er dog især sprængfyldt med A-vitaminer, der jo er gode for synet, immunforsvaret, hudens fugtbalance og forplantningsevnen – og så er hyben antiinflammatorisk