Gulerodsboller med fuldkorn opskrifter

Fuldkorns Gulerodsboller

Fuldkorns Gulerodsboller

S. m. å. s. a. g. f. u. l. d. e. b. o. r. ,. p. ø. y. i. n. t. æ. k. D. v. -. j. J. O. c. 5. 0. 6. 1. h. /. 3. (. ). 4. R. T. Æ. L. A. F. P. B. 2
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

Serveres lune med en god kop kaffe, te eller kakao. er fuldkorn eller grov. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Glutenfri gulerodsboller

Glutenfri gulerodsboller

At bruge godt med fiberhusk og chiafrø samt at ælte dejen godt betyder rigtigt meget. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Ønskes en grovere bolle kan du erstatte noget af hvedemelet med 150g grahamsmel eller fuldkorns hvedemel. Hæld dejen ud på et meldækket bord, fold dejen og klap flad 4 gange og skær ud i passende stykker og pensl med pisket æg
Rustikke gulerodsboller

Rustikke gulerodsboller

Her hvor vi går en tid i møde, hvor det ikke er uvant at regnen trommer mod ruden og vinden rusker i træerne, så er det godt at sidde lunt indenfor med en kop dejlig the og en bolle med ost
Glutenfri Gulerodsboller

Glutenfri Gulerodsboller

Disse gulerodsboller er glutenfri, sprængfyldte medfuldkorn, mineraler og antioxidanter. Nu er det frem med mullerne
Mors müsliboller

Mors müsliboller

Luftige gulerodsboller. For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der medfuldkorn

Luftige gulerodsboller

Inspirationen til bollerne her, fandt jeg på hjemmesiden vildmedmad. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Gulerodsboller med havregrød vol. 2

Gulerodsboller med havregrød vol. 2

- Denne opskrift er med havregrød hvilket giver bollerne en rigtig god krumme og så er det også kun en gevinst at få de ekstra fuldkorn gennem grynene