Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
havregryn. bagværkbolleropskrifter med gulerødder. havregryn. Pres safterne ud med klør fem. Vær ikke genert - bland hele molevitten sammen med hænderne
Tilsæt derefter yoghurt, salt, revne gulerødder og havregryn. salt1-2 fintrevne gulerødder200g havregryn1 kg. Dejen sættes på bageplader med bagepapir med 2 skeer og hæver tildækket i 45 minutter. Bag gulerodsbollerne ved 200 grader (varmluft) i cirka 20 minutter
Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Kom melet i lidt efter lidt, med en rørmaskine (jeg brugte dejkroge) - dejen skal være lidt klistrende når alt melet er blandet i