Gulerodsbollermed havregrød, rugmel og rosiner (ca. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsbollermed havregrød
det er blevet til Luises gulerodsboller - fuldt ud konkurrencedygtige med Emmerys’. den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time
Gulerodsbollermed hvidt hvedemel. Du også kan vælge imellem spelt, emmer og rugmel til samme pris. Men ikke nok med at det er en særlig fuldkornsmel, så har jeg sørme fået den i en helt særlig udgave
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Pensl dem med vand og drys med sesamfrø. 150 g rugmel (ca. Dæk skålen med plastfilm, og lad dejen hæve i køleskab i 10-12 timer. Du kan også forme bollerne med 2 spiseskeer. 150 g rugmel (ca
Tril og på bageplade med bagepapir. Tril og på bageplade med bagepapir. Sættes på spyd og bages 7 min på 200 g Gulerodsboller. 1/2 li lunken vand 50 g gær 3 stk salt 3 stk sukker 100 g margarine 50 g olie 2 dl grov rugmel Ca 6 dl hvedemel 150 g reven gulerod Rør gæren ud i det lunkne vand. 1/2 li lunken vand 50 g gær 3 stk salt 3 stk sukker 100 g margarine 50 g olie 2 dl grov rugmel Ca 6 dl hvedemel 150 g reven gulerod Rør gæren ud i det lunkne vand
Jeg fik bagt gulerodsboller, som skal bruges til morgenmad og eftermiddagste og jeg fik bagt nogle madbrød, som er gode at have som tilbehør til supper og andre retter
Ja nogen gange er det gulerodsboller andre gange havregrynsboller, men udgangspunktet er altid, at dejen skal være så lind, at man kan røre den med en ske og sætte bollerne på plade med en ske- skidesmart med unge på armen