H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
det her er den “klassiske” gulerodsbolle, der hæver lunt og hurtigt, som er lavet på rent hvedemel, med en smule smør og sukker, samt en god klump gær - lige som vi kender og elsker den
Gulerodsboller med havregrød, rugmel og rosiner (ca. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsboller med havregrød
Skålen blev dækket med en tallerken og et håndklæde inden det blev stillet udenfor i kulden. Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Du kan også prøve mine andre gulerodsboller. 250g boghvedemel. 250g boghvedemel. Er der andre end mig, som virkelig er fan af en bolle med peanutbutter, banan
Ønskes en grovere bolle kan du erstatte noget af hvedemelet med 150g grahamsmel eller fuldkorns hvedemel. 750g hvedemel. Hæld dejen ud på et meldækket bord, fold dejen og klap flad 4 gange og skær ud i passende stykker og pensl med pisket æg. 750g hvedemel