H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. “Ej, Lui, vi har bare bagt de allerbedste gulerodsboller i hjemkundskab
No secret. Jeg elsker virkelig brød. Specielt sådan en varm bolle med smør - Åh, det er bare så godt. Disse boller, som jeg i dag har lavet er ekstra gode da de ikke indeholder mel
Jeg husker især, at hun lavede de lækreste gulerodsboller, og de smagte altid af mere. Vi eller rettere jeg bager koldhævede boller et par gange om ugen – dejen laves om aftenen, tager højst 10 minutter og dagen efter ryger der klatboller på en bageplade, og vupti så har du nybagte boller