Bruger du en storbradepande skal den have lidt kortere. Bland de våde ingredienser for sig. Bruger du en mellemstorbradepande, som jeg gør ivideoen, skal den have ca
nødder og rør det i dejen. 13 dl olie (her rapsolie). 1350 g fintrevet gulerod. 1100 g flormelis. 1Revet citronskal. 1½ vaniljestangKom æg og sukker i en skål og pisk det lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter). 1Bland i en anden skål mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen. 1Sigt det i æggemassen og rør det i. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 1Beklæd en lillebradepande (25x30cm), en storspringform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 1Fordel dejen heri og kom kagen i ovnen ved 180 grader. 1Bag kagen i ca. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Tag kagen ud og lad den afkøle helt på en bagerist. 1Pisk flødeost og smør sammen. 1Tilsætflormelis, vanilje og citron skal og pisk det i. 1Smag til med citronsaft. 1Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage
Jeg prøvede at lave kagestykkerne, som blev serveret, relativt små i det, fordi jeg vidste, at appetittenikke følger med lysten sådan en dag, og derfor lavede jeg gulerodskagentilminimuffins
Og jeg vilikke snyde jer for opskriften. Denne her er den lækreste gulerodskage jeg har fået. -) Den er nem og hurtig at lave og det skønne ved den er, at der er faktiskikke nogle mærkeligeingredienseri som man som regel ikke har hjemme i forvejen ud over Philadelphia creme og måske gulerødder
Selve kagen er gulerodskagen fra minopskrift på gulerodscupcakes. Jeg luftede minebekymringer for mineikke-kagekyndige, men meget søde, kolleger og de mente at det da ikke kunne være det store problem, det måtte være noget med et par firkanter og et par cirkler og det lød jo nemt nok, så jeg sagde ja tiludfordingen
Valget stod mellem den eller gulerodskage. Til sådan et stort hundehold kræver det en stor kage, så jeg har brugt dobbelt så meget som der står iopskriften