Heldigvis findes der gulerodskage i mange variationer – her er endnu én til samlingen. Jeg har elimineret kokosolie, honning og æblemost fra opskriften – og dermed en ordentlig portion unødvendige kalorier, og så har jeg tilføjet en hulens masse fibre
Den frosting, som kagen smøres med, sætter virkelig prikken over iét. Du kan for eksempel bruge hakkede hasselnødder, ananasstykker, kokos, spiselige blomster og meget andet
140 g revet kokos. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Smag til med citronsaft
Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brun farin og sukrin gold, som jeg har brugt
Gulerodssalat med et twist af gulerodskage. Helt ærlig, så smager den mest af alt, af gulerodskage. Jeg har spurgt Maria fra Vanløseblues og fået lov at dele opskriften med dig, så her er den
Jeg kan beskrive det som gulerodskage møder baked oatmeal på en sund måde. Jeg har før lavet baked oatmeal med bær, kokos og nøddeknas (du kan finde opskriften her) - den smager også rigtig lækkert
Bananmuffins med chokolade og kokos. Foccacia fyldt med smag - langtidshævet LF. Banan-kokosbrød/kage. Æblekage medkokos og mandel NGF LF (hvis du tåler smør)