Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
FORORD. Kylling er og bliver godt. Vi har forsøgt os lidt med nogle smagsvarianter, smagsforstærkere samt krydderurter - men at holde sig til en omgang pikantost fra Buco er og bliver en vinder
Der har været stille på bloggen nogle dage, da jeg har været en tur i Sønderjylland. Her har jeg besøgt min søster, som for nylig flyttede ud på landet til et rigtig dejligt sted - med udsigt til Flensborg Fjord
Stort set alle elsker pizza, det kan laves i et utal af versioner med alt slags tilbehør. Hvis du både elsker pizza og gulerødder er denne lækre sag lige noget for dig
Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
En af mine små retter denne weekend var oksespidsbryst med gulreodspuré og gremolata. Det er en ret jeg fik, da jeg var på et kursus i sidst uge og som jeg synes smagte så godt, at jeg selv måtte prøve at lave den
Mad når det er bedst. Jeg vil virkelig anbefale jer at prøve denne restaurant. Restauranten. Formel B kalder i dag sig selv en uformel gourmet restaurant