Gulerodssuppe med fløde opskrifter

Fedtfattig gulerodssuppe

Fedtfattig gulerodssuppe

Man skal ikke tage fejl af at jeg helst ville have en skøn kartoffelsuppe, med en masse trøffel olie og fløde, men det kan man jo ikke spise hver dag, så jeg har prøvet at lave en cremet suppe, næsten uden fedt og som går på Dukan diæten
Gulerodssuppe med et marokkansk tvist

Gulerodssuppe med et marokkansk tvist

Gulerodssuppen er en klassiker. Perfekt på kolde dage, eller hvis du er uheldig at være ramt af forkølelse, den giver nemlig varmen med dens dejlige krydderier
Gulerodssuppe m. lækkerier

Gulerodssuppe m. lækkerier

Start med at snitte og hakke alle grøntsagerne, så du ikke skal stå og stresse senere hen. Tilsæt gulerødder, tomat, ingefær og kartoffel og lad det svitse lidt med
Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

Se også opskrifterne på blomkålssuppe og gulerodssuppe lige her eller se vores oversigt over alle supper her
Græskarsuppe med persilleskyr

Græskarsuppe med persilleskyr

Tomat/gulerodssuppe. Skyren erstatter på den måde den energiholdige fløde. ), som blot indeholder få kostfibre (og dermed ikke trækker samme mængde vand til sig i maven og tarmen)
Mini tomattærter med rygeost

Mini tomattærter med rygeost

Jordskokke gulerodssuppe Ca. Imens pisker du æg, rygeost og fløde sammen. En færdigkøbt tærtebund (jeg hader at bikse med selv at lave tærtebund så i en hurtig vending kan du sagtens bruge en færdigkøbt)
Flashback-Fredag #super-sunde-supper

Flashback-Fredag #super-sunde-supper

Er du mest til de lettere supper, så synes jeg at tomatsupperne er super gode (tomat/gulerodssuppe og den traditionelle tomatsuppe), men broccolisuppen er bestemt også i den lette ende
Kærlighed til gulerødder

Kærlighed til gulerødder

Blend og smag til medfløde. ½ dl fløde. ½ dl fløde. Denne skønne suppe kræver bare kærlighed til gulerødder og en blender

Spicy gulerodsuppe med masser af vitaminer

Denne opskrift på gulerodssuppe er en rigtig vintervarmer, der giver masser af energi og vitaminer. Alle grøntsagerne skrælles/renses og hakkes og puttes i en stor gryde med lidt olie og svitses uden at grøntsagerne tager farve