Man skal ikke tage fejl af at jeg helst ville have en skøn kartoffelsuppe, med en masse trøffel olie og fløde, men det kan man jo ikke spise hver dag, så jeg har prøvet at lave en cremet suppe, næsten uden fedt og som går på Dukan diæten
Hak ligeledes hvidløg fint. Gulerodssuppen er en klassiker. Perfekt på kolde dage, eller hvis du er uheldig at være ramt af forkølelse, den giver nemlig varmen med dens dejlige krydderier
Svits gulerødder, løg, hvidløg og krydderier ved jævn varme i ca. Gulerodssuppe Lad imens smørret smelte i en stor tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner
Start med at snitte og hakke alle grøntsagerne, så du ikke skal stå og stresse senere hen. Snit porren i tynde skiver, hak hvidløget, skær tomat, gulerødder, ingefær og den søde kartoffel i små tern
Blend suppen og smag den til med salt og peber. Smag skyr til med salt og peber og bland halvdelen af de ristede nøddekerner i og server resten til sammen med ristet brød
Varm en gryde med olivenolie og svits løg og hvidløg i ca. Denne gulerodssuppe er super nem at lave og har en afbalanceret smag af krydderier, men hvis du vil have mere spark i den, kan du med fordel tilføje lidt mere
Hak hvidløg, chili og ingefær fint. Gulerodssuppen hér, er dejlig stærk og proppet med de vitaminer vi alle har brug for lige nu, til at styrke vores immunforsvar
Blend suppen og smag den til med salt og peber. Smag den græske yoghurt til med spidskommen, salt og peber og bland halvdelen af den revne agurk og nøddekerner i og server resten til, sammen med et godt brød
Pres hvidløgene og svits derefter dem og hakket løg i kokosolie i en tykbundet, stor gryde. Den her gulerodssuppemed karry, kokos og sød-karfoffel – toppet med æble, soja-ristede solsikkekerner, purløg og kokosbalsamico er ingen undtagelse – og den er et varmende, nærende startskud til suppesæsonen
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde medgulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt