Gullasch med øl opskrifter

Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Her er en opskrift på en kraftig og enkel gullasch, uden en masse krydderier som tit overdøver smagen af oksekød
Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Tilsæt finthakket løg, og gulerødder i skiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsæt øl og vand og lad kødet småsimre i ca
Muteret gullasch suppe

Muteret gullasch suppe

Tilsæt porre, peberfrugt, hvidløg, chili, bacon plus chorizo pølse og fortsæt med at røre rundt indtil grøntsagerne er blevet bløde og har mistet noget masse

Øl braiseret herreret

(brug en pande med låg) og steg dem, til de bliver bløde. En kraftig smagende ret, når man bruger stout øl
Borsjtj - og en historie om Rusland

Borsjtj - og en historie om Rusland

udskæring til gullasch. Sammen med to andre. udskæring til gullasch. Jeg boede sammen med den ene fra mit hold, som tilfældigvis også var min bedste veninde i gymnasietiden

Oksekød i mørkt øl

Tilsæt løg og champignoner, og steg dem sammen med kødet i endnu et par minutter. Oksekød i mørkt øl bliver så mørt og lækkert af at stå og simre