Gyros marineret kød opskrifter

Gyros i fladbrød

Gyros i fladbrød

Hæld det hele over kødet og lad det marinere mindst en halv time. Tilsæt kød lidt af gangen. Svits kødet og ryst panden så kødet vender sig
Gyros med store timian båd kartofler og tazikki .

Gyros med store timian båd kartofler og tazikki .

Kom olie og krydderier på svinet og brug fingrene til at arbejde det godt rundt på kødet. Gyros. Røres med væskes som er i bradepanden fra kødet , sørg for at fedt og olie er taget fra
Shawarma

Shawarma

Shawarma, (döner) kebab, gyros, shashlik – kært barn mange navne. Det er en tilberedningsmetode, hvor kød trædes på et spyd, hvorefter det bliver langtidsgrillet, mens det roterer – som regel – lodretstående
Græsk Gyros II

Græsk Gyros II

Kød med for lidt fedt bliver alt for tør, hvis du laver gyros. Nakkefilet eller nakkekoteletter er egnet fordi den har den rigtige kød/fedt fordeling
Græsk Gyros

Græsk Gyros

Efter det har stået og marineret i en times tid, spyder du det op på et metalspyd. Tilbage i ovnen og fortsæt med denne procedure indtil alt kødet er skåret ud til gyros