Jeg har været ved at lave lagkage og da De Danske Vægtkonsulenter ikke sådan helt følger de samme regler og man skal holde sig inden for Kostprogrammet, så er det ikke altid lige til at regne den ud
(24-25 cm i diameter, 7 cm høj). Denne kage er jeg lidt ekstre glad for. Jeg elsker i det hele taget banankage og kan godt lide at eksperimentere med mulighederne, men lige denne her er min favorit
Når springformen kommer ud af ovnen, vender jeg formen på hovedet, over et stykke bagepapir, mens den afkøler – det gør at kagen bliver lettere at dele, da den får samme højde
tilsætte lidt ekstra vaniljepulver, hvis den skal bruges i lagkage eller ovenpå is. Læg dejen heri og tryk den mod bunden og op ad kanterne, så kanten er 5-6 cm høj. Læg dejen heri og tryk den mod bunden og op ad kanterne, så kanten er 5-6 cm høj
En let, smuk og højlagkage, der med sine pistaciebunde, hvide chokoladecreme med citron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
Skru op på høj hastighed, og pisk indtil frostingen er let og luftig, det tager ca. Ud over den kage min mand lavede til mig (lagkage med hindbærmousse og mousse med perbermynte-ritter sport), lavede jeg selv denne lagkage med citron og blåbær