Normalt vil jeg servere hønsiaspargesi tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteretmed dette endnu, blev det spistmed agurke- og tomatskiver
Tilsæt også lidtflødetil du har en sauce medlige dén konsistens, som du ønsker. Fløde. Lav en opbagningmed mel og smør og spæd og medbouillon og lidtaspargesvand under konstant omrøring
Jeg vilsige, at det er en anderledes version af tarteletter medhøns og asparges. lige en hønsebouillon-terningi sammen med vandet, for at få ekstra meget smag
Rør rundt og kog det op og smag tilmed salt, peber, evt. lidtfløde og aspargesvand. lidtflødeMargarineMelSalt og Peber Kyllingefiletterne koges i vand - kun så de lige er dækket af vand
Da jeg umuligt kan trumfe tarteletter medhøns og aspargesigennem på ugentligbasis - ville ellers gerne, idet det jo smager frygteligt godt - har jeg fundet en smutvej, der smager lidt af det samme
Opskrift på tarteletter medhønsiasparges. Hønsekødssuppemed kødboller og melboller. Opskriften er simpel og nem, men tager tid, da du starter med at koge en suppe