Som overskriftensiger er der ingenhønsi denne salat. Hæld væsken fra asparges og champignon glassene i en gryde, hæld indholdeti en skål for sig selv og stiltilside, tilsætbouillontil gryden og kog det op
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Da det ikke er sæson for friskeasparges, har jeg benyttet mig af dåse udgaven
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
det meste af en dåse aspargessnitter. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd
Hønsebouillon Ca. Når Risene er møre tilsættesaspargesi små stykker og majsende. Hvidvin Ca. Smør og olie kommes på panden , når det er smeltet kommes RiseneI
Lækker hønsekødssuppe og hønsiaspargestil tarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Jeps, det gikmin mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tidsiden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tarteletter med hønsiasparges MUMS
Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativt tarteletter med hønsiaspargesbliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling