Hønsesalat opskrift 10 personer opskrifter

Cremet hønsesalat m. kylling & bacon

Cremet hønsesalat m. kylling & bacon

Jeg har simpelthen ikke formået at knække koden til en lækker low carb opskrift på tartelet-skallerne (endnu) og derfor valgte vi de syndige købe skaller i stedet for
Hjemmelavet hønsesalat!

Hjemmelavet hønsesalat!

S. o. m. b. a. r. n. e. l. s. k. d. j. g. t. i. B. ø. ,. f. K. -. h. v. p. å. y. u. O. c. 2. 0. A. æ. J. I. H. 1. 3. (. ). 5. /. 6. %. L. N. T. 7
Hønsesalat

Hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat med karry – opskrift. Hønsesalat eller kyllingesalat – for begge typer kød kan bruges – smager lækkert til frokost eller forret
Hønsesalat med Karry og Æble

Hønsesalat med Karry og Æble

En lidt alternativ hønsesalat, der gør sig rigtig godt på påskebordet. Anret hønsesalaten med bacon på toppen
Mors Hønsesalat

Mors Hønsesalat

Min mor må jo have opskriften et eller andet sted fra, men jeg ved ikke hvor. Det her er ikke en hønsesalat, som de der halvvamle nogle, man køber som pålæg, i små bakker, i supermarkedet
Sundere klassikere: Hønsesalat

Sundere klassikere: Hønsesalat

Og det lækre hjemmebagte rugbrød har jeg en opskrift på her. Hønsesalaten. Mit bidrag til sammenskudspåskefrokosten skulle måske være denne hønsesalat

Italiensk inspireret hønsesalat

Dette er min absolut ynglings hønsesalat, den er perfekt. Smørstegt kylling, creme fraiche, mayo og parmaskinke… Dette er en hønsesalat hvor den får fuld skrue, og den smager derefter
Faster Inges uovertrufne tunmousse

Faster Inges uovertrufne tunmousse

Hønsesalat med fromage frais. Her får I opskriften på hendes skønne tunmousse, som bliver revet væk fra buffeten af store som små
Tærte m. skinke og porre

Tærte m. skinke og porre

Hjemmelavet hønsesalat. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grove kuvertbrød

Grove kuvertbrød

Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød