Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Servér bøfferne medkogte kartofler, dampede grøntsager eller en salatog en god vin – f
Salaten er perfekt, enkel og hurtigt tilbehør til al slags kød - men jeg synes, at den kommer bedst til sin ret sammen med en god gammeldags hakkebøfmedblødeløgog brun sauce
Slut med junkfood, hakkebøfog chokolade. Det samme gør sig gældende medhakkebøffen. Så dansk bøf medblødeløgog brun sovs ligger altså heller ikke lige til højrebenet
Der er hakkebøf, kartoffelmos og dejlig brun sovs, men ingen blødeløg. Jeg plejer at bruge lidt længere tid på at klargøre en hakkebøf, og det er med inspiration fra den gode Heston Blumenthal
Hakkebøfmedblødeløgogtomat-mozarellasalatIndkøbsseddel. Serveret sammen med denne herlige couscoussalat kan man næsten forestille sig, at man sidder og nyder denne skønne middag nede i varmen i farverig omgivelser i Marrakesh
Server hakkebøffenmed de blødeløg, sellerigratin og den grønne salat. Læg dem til side på en varm tallerken og steg løgene i lidt olie på panden til de er blødeog gyldne