Hakkebøf, blødeløg, ristede svampe og dampet spidskål. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Fordelen ved at hakke selv er at du allerede mens du hakker kan komme nogle ingredienser med i til at give ekstra smag – f
Form en pæn hakkebøf. Varm en pande op med smør - den skal have fuld skrue. Det er vigtigt at blødeløg ikke får for meget varme, da de ellers hurtigt bliver brændte og ofte også lidt hårde og stive i konsistensen
Salaten er perfekt, enkel og hurtigt tilbehør til al slags kød - men jeg synes, at den kommer bedst til sin ret sammen med en god gammeldags hakkebøfmedblødeløg og brun sauce
Hakkebøf. + blødeløg + rester af pesto fra i går. ( carb dag - lav med bagte blomkål for low carb). Ovnbagte kyllingebryster med avokado basilikumcreme
Lækker, lækker burger uden den almindelige hakkebøf. Blend basilikumbladene med olie, parmesanost og hvidløg til en jævn pesto og smag den til med salt og peber
Tirsdag stod på Hakkebøf fra Himmerland medblødeløg og sauce. Man skal ikke sende mig et tilbud, et godt et, og regne med jeg IKKE bruger det, fordi det gør jeg