saltPeberOlie til stegningBland det hakket kød med salt og rør rundt til saltet er opløst. For at gøre min frikadeller lidt sundere, tilsætter jeg revne gulerødder, for at få noget mere grønt i dem, og så kommer der også havregryn i, så de også indeholder fuldkorn
Smag til med salt og peber, og drys med lidt hakket persille. Da det skæres ud i tern kan stort set alt fra lammet jo bruges, men nøjagtig som med kalv, okse ogsvin er der forskel på hvor fedt, hvor meget bindevæv, hvor mange sener osv
Stil det til side og begyndt på saucen. Det skal ikke bulderkoge, men bare småboble lidt. Hvis du har svært ved at få dem til at være der, så læg låg på og skrue godt ned
Her til aften ville jeg lave en god gammel hverdagsklassiker - spagetti & kødsovs (jep sovs med V), meeeen i mit køkken bliver tingene som regel aldrig helt klassiske, og især nu da jeg kun havde halv kalv/halvsvin i fryseren, så måtte den jo blive lidt speciel
Godt med salt og peber. Kogevandet fra bollerne. Alle ingredienserne til farsen røres godt sammen, og der tilsættes væske efter behov, da denne ikke må være for tør
Put kød, æg, mælk og soja i en skål. Pil og riv hvidløg og løg. Så bliver farsen ensartet og lind. Kog en gryde vand – du behøver ikke så meget vand, for når kødbollerne kommer i vandet stiger det