Du kender sikkert også til at ty til hakketoksekød, når det skal gå lidt hurtigt. Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
For mig er kødsovs og millionbøf det samme – hakketoksekødmed løg og hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
Prøv at udskifte skinke med fx stegt kylling skåret ud i tynde skiver eller krydret, hakketoksekød. Du kan nemt komme flere grøntsager i som fyld, fx majs, forårsløg, finthakket peberfrugt, champignon
Tilsæt tomatpuré og hakket tomater og rør det godt sammen. Endnu engang har jeg fået lavet en fantastisk lækker kødfri lasagne som er sprængfyldt med grønsager og cremet mornaysovs der har fået lidt muskatnød