Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. I denne omgang er auberginerne fyldt medhakketoksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
koriander, hakket. Fordel grøntsager og kød herpå og drys med mynteblade. Krydr med salt og peber. Rør Creme fraiche med citronsaft og koriander og krydr med salt og peber
Varm tortillas og kom grønt i sammen med dette krydrede oksekød. Tortillas har altid været hurtig, let og dejlig mad, da konceptet er lidt ala "Byg-selv-burger", og hvert familiemedlemdermed selv kan afgøre, hvad han/hun ønsker at have i af tilbehør
Du kender sikkert også til at ty til hakketoksekød, når det skal gå lidt hurtigt. Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Varm tortillas og server medgrøntsager og Tangpesto. Denne oksekød blev dog alligevel utrolig populær her i huset, og det endte med, at det var det eneste der blev spist -- og jeg blev påbudt at lave den igen allerede ugen efter igen