Hakket oksekød med spidskål opskrifter

Spidskål i karry med hakket oksekød

Spidskål i karry med hakket oksekød

Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til
Rød og grøn spidskål med oksekød

Rød og grøn spidskål med oksekød

Tilsæt oksekødet og brun det sammen med løgene. Her kommer endnu en ret med kål. Jeg har lavet den på to slags spidskål, en grøn og en rød
Spidskålslasagne med oksekød

Spidskålslasagne med oksekød

Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Suppe med tomat og oksekød

Suppe med tomat og oksekød

hakketoksekød. ½ spidskål. Brun kødet i fedtstoffet, og tilsæt derefter grøntsagerne og svits dem med i et par minutter
Oksegryde med broccoli, spidskål og gulerødder

Oksegryde med broccoli, spidskål og gulerødder

Ratatouilletærte medhakketoksekød. hakketoksekød. hakket løg. Start med at svitse løg og hvidløg, tilsæt oksekødet og svits det, kom chilien og ingefæren i til sidst
Forårsruller med oksekød a la Diana

Forårsruller med oksekød a la Diana

"Dejlim" til at sætte kanten fast med, når man ruller fyldet i pandekagen. Nu er du færdig med fyldet. Pisk æggene i en stor Margrethe skål sammen med sukkeret og saltet med en piskeris (ca
Hakkebøf med bløde løg og spidskål

Hakkebøf med bløde løg og spidskål

Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Spidskålslasagne med oksekød

Spidskålslasagne med oksekød

Pasta-pladerne er her erstattet af spidskål, og jeg har lavet en utrolig lækker, velkrydret oksekøds-sovs, som får en dejlig smagskombination der efterlader et meget lille strejf af stærk krydning, når du er færdig, hvilket efter sigende skulle øge mæthedsfornemmelsen
Ekstra sund moussaka

Ekstra sund moussaka

En halv hakket rød peberfrugt. Og med det mener jeg selvfølgelig “meget bedre”. Kom spidskålen ved, og steg det, indtil det er nogenlunde blødt
GRØN LASAGNE

GRØN LASAGNE

Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. 250 g oksekød. 150 g spidskål. 3) Tilsæt oksekødet sammen med basilikum, oregano, muskat, salt og peber og rør det rundt et par minutter. 5) Imens hakkes spidskålen fint. 6) Smør et ildfast (lille) fast med lidt olie. 7) Start med at fordele halvdelen af oksekødet i bunden og drys med halvdelen af osten