Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til
Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Ratatouilletærte medhakketoksekød. hakketoksekød. hakket løg. Start med at svitse løg og hvidløg, tilsæt oksekødet og svits det, kom chilien og ingefæren i til sidst
"Dejlim" til at sætte kanten fast med, når man ruller fyldet i pandekagen. Nu er du færdig med fyldet. Pisk æggene i en stor Margrethe skål sammen med sukkeret og saltet med en piskeris (ca
Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Pasta-pladerne er her erstattet af spidskål, og jeg har lavet en utrolig lækker, velkrydret oksekøds-sovs, som får en dejlig smagskombination der efterlader et meget lille strejf af stærk krydning, når du er færdig, hvilket efter sigende skulle øge mæthedsfornemmelsen
spidskål, peber og edamamebønner hertil en lækker coleslawdressing lavet på skyr. Jeg har sagt ja til et samarbejde med Kosan Gas, om at udvikle en række grillopskrifter som jeg løbende vil dele på bloggen
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. 250 g oksekød. 150 g spidskål. 3) Tilsæt oksekødet sammen med basilikum, oregano, muskat, salt og peber og rør det rundt et par minutter. 5) Imens hakkes spidskålen fint. 6) Smør et ildfast (lille) fast med lidt olie. 7) Start med at fordele halvdelen af oksekødet i bunden og drys med halvdelen af osten