Thaiagtige retter laver jeg som oftest med kylling. 400 gram hakket oksekød. 400 gram hakket oksekød. jeg ved ikke hvorfor, men det er sådan mere autentisk
400 g hakket oksekød, max 10%. Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset
hakket oksekød*revet osttomatsalsa (eller ketchup)+ en lækker salatSvits først kødet, tilsæt dernæst spice mix og vand og vend hele blandingen godt rundt
hakket oksekød. Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Det mest almindelige er nok en tyk kødsauce af hakket oksekød og måske lidt salat og tomater til. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Der pyntes med lidt ekstra kapers, hakket persille og revet citronskal. Snackmad er nok lidt hvad andre vil beskrive som tapas-lignende retter, men det er jo ikke spansk mad og dermed vel ikke tapas
Nem lasagne er en af de retter jeg hiver frem når efteråret banker på døren. Du finder de øvrige ved at søge på ”børneretter” i søgefeltet øverst til højre
For et par uger siden fik jeg derfor ideen om, at det måtte være muligt at lave den traditionelle lasagne med hakket kyllingekød i stedet for oksekød, og den idé skulle selvfølgelig prøves af sammen med min søde mor, da vi var i sommerhus