Lidt mayonnaise, hamburgerryg/skinke og agurkeskiver. Buko Køkkenhavens løg (eller anden friskost). Jeg er slem til at have den samme sandwich med dag efter dag efter dag
I en skål blandes mel, salt og peber og i en anden piskes æg med revet parmesan og lidt vand. Det var rigtig lækkert, men vi vidste godt at vi ikke gad spise det samme i tre dage
Den andendag var der en skinke på tilbud til 40 kr, og jeg købte den, da jeg mente det passede meget godt til aftensmad til 5 personer, men vi spiste kun halvdelen og derfor lavede jeg denne rest-ret i går aftes. 400 g hamburgerryg/skinke. 400 g hamburgerryg/skinke
Men nogle ting, som fx hamburgerryg, var ikke en god kombi for mig. Brødet er baseret på majsmel og boghvede, og det giver selvfølgelig en anden smag, end man er vant til
FlødekartoflerGlaseret hamburgerryg, Ribbensteg, ’stegt flæsk’ og pølser i svøbMan må aldrig løbe tør for kød, og det skal jeg lige love for vi ikke kom til
Hamburgerryg – til juleaften. Ris ala manden har jeg ikke i sinde at sætte tænderne i – ikke kun af sundhedsmæssige årsager – men jeg kan simpelthen ikke li’ ris ala mande… Jeg har nogle år lavet en anden udgave
Andenfastedag er gået rigtig fint. Foruden formiddags - og aftensmad drak jeg en del lakridste. Ud over dette indeholder den forslag til, hvad du skal spise på kurens fastedage
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Del den i to og gem den anden halvdel til om et par dage når der skal laves mere, ellers kan den fint bruges til pålæg, pizza, omelet eller tilsvarende