Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret imit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Glaseret skinke eller hamburgerryg. Under alle omstændigheder så synes jeg at hvis du vælger de lidt tungere former for tilbehør, som grønlangkål eller grønkålssalat, så skal der også brunede kartoflertil, men det er jo dit valg
Jeg serverede den med hasselback kartofler (med paprika), flødestuvet spinat og brunede kartofler. Forrig søndag fikvi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst tilalmindelig kogt hamburgerryg og glaseret iovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Fadet tages ud af ovnen og fløden hældes over kartoflerne. Derefter tilsætteskartoflerne, der er skåret iskriver og vendt ilidtolivenolietilsatpaprika, peber og salt
FlødekartoflerGlaserethamburgerryg, Ribbensteg, ’stegt flæsk’ og pølser i svøbMan må aldrig løbe tør for kød, og det skal jeg lige love for viikke kom til
Hamburgerrygi fad. -imenskartoflerne koger brun da kødet. - skræl og kog kartoflerne. Man kan også hvis man ikkevil have osten i kartoffelmosen, drysse det over retten inden den kommes iovnen