Jeg lavede hamburgerryg søndag med coleslaw og flødekartofler til. Hak salatløget fint og rør det med creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, eddike, kommen samt salt, peber og sukker
Når grønsagerne er møre er sovsen næsten kogt ind, jævnes evt en lille smule med lidt maizena. Hamburgerryg kan godt være lidt kedeligt, så jeg foretrækker at tilbehøret er spændende og fuld af smag
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaseret hamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). 2) Kom skiverne i fadet og fordel grønsagerne. Fadet dækkes med stanniol og varmes på 200 grader i ca 1 time. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Æg, mælk og fløde piskes sammen med salt og peber, og hældes derefter over fadet. Det er grundopskriften jeg har lavet her, men den kan varieres alt efter hvad man har af både grønsager og kød
Man kan sagtens bruge andre grønsager,- smager også rigtig godt med broccoli eller helbladetspinat blandet med groftrevne gulerødder,- ja mulighederne er mange