Du kan også tilberede din hamburgerryg i ovnen – det er energibesparende, hvis tilbehøret også skal tilberedes i ovnen, men det kan også være smart, hvis du mangler blusplads på komfuret
Jeg serverede hamburgerryggen som tilbehør, og tilsatte i stedet sprødstegt bacon til retten. I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Glaseret skinke eller hamburgerryg. Det er traditionsrigt tilbehør. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaseret hamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Skønt tilbehør til vinterretterne, vi nød dem med et stykke glaseret hamburgerryg. . Timbalerne har godt med fylde og en cremet konsistens – de er bare super lækre
Til tilbehør fik vi frisk pasta m. Skinke eller Hamburgerryg1 stk. Røget Skinke i tern(eller bacon) - ristet på en pande1 Håndfuld Frisk BasilikumSalt og PeberEn skive skinke eller hamburgerryg kommes rundt om en ½ skive ost