De skal ikke have længe pågrillen og ikke direkte over kullene. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over. Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem
Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)
Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot pågasgrillen
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
brun stegen af på alle sider henover kullene og placer den derefter i midten af grillen i ca. Kom godt med rapsolie på brystets inderside og drys med salt og peber
Så kan man nemt smide en bøf pågrillen, på panden eller i et ildfastfad og i ovnen. Så kan du jo lige så godt forme et par bøffer på forhånd – så er det dejligt nemt at hive en hakkebøf op, når dagen løber tør for ekstra timer