Hare temperatur opskrifter

Jeg har ikke sukker i min bageskuffe

Jeg har ikke sukker i min bageskuffe

Fordelen ved kokosolie er, at det tåler høje temperaturer og derfor ikke danner transfedtsyrer. En anden fordel, er kokosolien skifter konsistens efter temperatur, så den er god når man skal bruge en mere fast struktur - dette får man når det er på køl

Dropping temperatures and colorful sequins

I’ve gotten a lot of questions on my sequin embellished sweater on Instagram and I actually also get comments on it from people I meet each time I wear it, so thought I would share some info about it here
FORLOREN - HARE

FORLOREN - HARE

Den klassiske forloren hare, nu i muffins-form. Vend dem da ud på et nyt fad, med bacon-siden opad og giv dem 10-15min mere ved samme temperatur, for at få baconen sprød
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Jeg hæver det altid ved stuetemperatur. Det har fået for kort tid og/eller for lav temperatur. kan knoppen klare det høje temperaturer i ovnen
Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Flødeboller – sukkerfri og verdens bedste

Denne smeltes i det varme chokolade og får den ned på en arbejdende temperatur på ca. Ikke nok med at der er 100 forskellige måder at lave flødeboller på, så valgte jeg nok de forkerte – en der ikke skulle en sirup i, en der skulle eddike i og en der skulle varmes en sukkerlage, men der var ingen temperatur på denne masse
Flødeboller – Mette Blomsterberg

Flødeboller – Mette Blomsterberg

Brug et sukkertermometer, så du opnår den helt rigtige temperatur. Det er ikke meningen, at sukkermassen skal buldrekoge, men koge fint og langsomt indtil den har den rette temperatur
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Nytårsdessert med mousse

Nytårsdessert med mousse

Når hindbærsaucen er kølet af til nogenlunde samme temperatur som flødeskummet hældes cirka en tredjedel af hindbærsaucen i flødeskummet under omrøring
Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Nå du opvarmer massen skal den være under omrøring hele tiden, mens du måler temperatur. Nej nej nej. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre
Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Den indre temperatur skal være mindst 75 grader. Det fik en indre temperatur på 84 grader. Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt
Hjemmebagt franskbrød

Hjemmebagt franskbrød

Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
kage til fødselaren

kage til fødselaren

55 gr æggehvider ( allerbedst, hvis de har stået i stuetemperatur i et døgn, så hviderne ikke er så "våde"). kog vand og sukker op så det når en temperatur på 118 grader Kom 55gr æggehvider i en skål, og pisk dem op til de er næsten stive
Bearnaise!

Bearnaise!

Så stik ind imellem en finger ned til den og test temperaturen. Bliver saucen for varm, tages den lille gryde op af vandbadet og processen fortsættes uden varme indtil saucen igen har den rette (lave) temperatur
Snasket brunsviger (den fynske model)

Snasket brunsviger (den fynske model)

40 g smør stue temperatur. 40 g smør stue temperatur. Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave