Fordelen ved kokosolie er, at det tåler høje temperaturer og derfor ikke danner transfedtsyrer. En anden fordel, er kokosolien skifter konsistens efter temperatur, så den er god når man skal bruge en mere fast struktur - dette får man når det er på køl
I’ve gotten a lot of questions on my sequin embellished sweater on Instagram and I actually also get comments on it from people I meet each time I wear it, so thought I would share some info about it here
Den klassiske forloren hare, nu i muffins-form. Vend dem da ud på et nyt fad, med bacon-siden opad og giv dem 10-15min mere ved samme temperatur, for at få baconen sprød
Denne smeltes i det varme chokolade og får den ned på en arbejdende temperatur på ca. Ikke nok med at der er 100 forskellige måder at lave flødeboller på, så valgte jeg nok de forkerte – en der ikke skulle en sirup i, en der skulle eddike i og en der skulle varmes en sukkerlage, men der var ingen temperatur på denne masse
Brug et sukkertermometer, så du opnår den helt rigtige temperatur. Det er ikke meningen, at sukkermassen skal buldrekoge, men koge fint og langsomt indtil den har den rette temperatur
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Når hindbærsaucen er kølet af til nogenlunde samme temperatur som flødeskummet hældes cirka en tredjedel af hindbærsaucen i flødeskummet under omrøring
Nå du opvarmer massen skal den være under omrøring hele tiden, mens du måler temperatur. Nej nej nej. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre
Den indre temperatur skal være mindst 75 grader. Det fik en indre temperatur på 84 grader. Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
55 gr æggehvider ( allerbedst, hvis de har stået i stuetemperatur i et døgn, så hviderne ikke er så "våde"). kog vand og sukker op så det når en temperatur på 118 grader Kom 55gr æggehvider i en skål, og pisk dem op til de er næsten stive
Så stik ind imellem en finger ned til den og test temperaturen. Bliver saucen for varm, tages den lille gryde op af vandbadet og processen fortsættes uden varme indtil saucen igen har den rette (lave) temperatur