I mellemtiden moser du bananen med en gaffel og kommer den, samt den sidste dl vand ned i gryden. Min havregrød er sødet med banan, som karamellisere lidt i smagen, og giver en dejlig sødme til grøden
Havregrødsmuffins lavet på havregrød – ikke om jeg har kunne støve sådan en opskrift op på nettet. Der er massere af opskrifter på “havregrøds muffins” – men ingen af dem (jeg er stødt på) har indeholdt kogt havregrød
Kom vand og havregryn i en gryde og kog til grød. Jeg er hoppet på den her lækre havregrød med skyr og vaniljesalt med ahornsirup og til den drikker jeg mojito juice
vand+ evt. - og det er da en fiberrig havregrød der vil nogetOgså smager den tilmed lækkert. 3 dl vand. Da jeg er vant til at bruge grovvalsede havregryn til både bagning og morgenmad, så var det noget af en udfordring for mig, da der kun var "de fine" havregryn fra OTA SOLGRYN tilbage i skabet i morges
Kom havregryn og vand i en lille gryde eller kasserolle og bring det i kog. Her til morgen spiste jeg en stor portion havregrød, lavet lige som jeg allerbedst kan lide den for tiden
Havregryn, hørfrø, vand, salt og kokos blandes sammen i en gryde, som bringes i kog. Mange tænker ikke ligefrem at havregrød, er det bedste i verdenen, men faktisk findes der rigtig mange lækre måder at lave det på
Kog en omgang havregrød med vand. Den har en let eftersmag af sødemiddel, så det er sikkert mere lækkert at lave den selv af frosne jodbær som koges op med vand og smages til med en smule sødemiddel og vanilje
Du kan bruge siruppen både til at hælde over din havregrød, is og diverse desserter, kager og tærter, men du kan også bruge den i til eksempelvis at hælde ud over ovnstegte kartofler eller som "dressing" til en grøntsagstærte
Tandlægen rådede mig dog til at give Oskar et par dage på blød kost, hvilket hvis ikke kommer til at genere Oskar som jo virkelig elsker havregrød, risengrød, grøntsagsmos og åbenbart også ungarnsk gullashsuppe
Mælk og vandet tilsættes og sovsen simrer ved lav varme, mens risene koger. I den sidste uge har han levet af havregrød, risengrød og dadelkugler, men det gider vi andre jo ikke at leve af 27-7. 4 dl vand fra kogning af kødbollerne. Kødbollerne formes og koges i en gryde i 1 liter vand. Herefter tages bollerne op og 4 dl af vand gemmes til sovsen