Her til morgen skiftede jeg de traditionelle havregryn ud med havreklid i min morgengrød. Egentlig minder grøden meget om den traditionelle havregrød, lavet på finvalsede havregryn, men selve havreklid er bare finere i strukturen
I weekenden har jeg for eksempel spist havregrødmed peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrødmed dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Vanillemuffins, lavet på havregrød, med sund nutellalag og vanillecreme - vanillecremen. Resultatet her er samme opskrift, men tilsat et lag med frisk hindbærcreme, der giver en frisk og sommerlig smag til isen
Tag nu havregrøden ud af køleskabet og tilsæt mandelsessens. I går var der tre måneder til juleaften, hvilket jeg fejrede med min sunde udgave af risalamande
Projekt “kan havregrød blive til gulerodskage” er lykkedes. Det er strengt taget ikke grød der bliver til kage, men det er stort set de samme ingredienser som min morgenmad normalt indeholder – blot i en pimpet version med ekstra meget smag og lækkerhed
Det indebære blandtandet, at jeg får taget proteinpulveret og mit elskede havregrød væk, og der bliver skåret længere ned på kulhydraterne, da det er disse der suger væske
lave en havregrød ala rødgrød med fløde. Min morgenmad består hver dag af havregrød, vand, proteinpulver (eller æggehvider), en form for frugt og nødder
Min elskede havregrødmedæggehvider, kanel og sødemiddel. Jeg insisterer på en god og stille morgen med varm kaffe, tid til at nyde min morgenmad og til at stirre lidt ud i luften (læs