Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
Den er lavet på havregrød, med æbler ogkanel i, og smager faktisk lidt ala risengrød. Den er lavet på havregrød, uden tilsat sukker og æggehvide er brugt, til at give den cremede konsistens, som fløden giver risalamande
Havregrødmed hasselnøddemælken i stedet for vand eller mælk og en most banan vendt deri. Jeg tror dog sagtens at jeg kan tåle lidt mælk i kaffen eller sovs lavet på fløde i mindre mængder, men da jeg er typen der elsker mælken på min havregrødog et stort glas mælk til min rugbrødsmad, kan det hurtigt blive en lidt dyrere affære, end jeg var vandt til, da laktosefri mælk koster det tre dobbelte af den minimælk, jeg plejede at købe
Bland havregryn, mælk, kanel i en gryde ogkog det op til en havregrød. Kom grøden i en skål, hæld yoghurt på og drys medbananeroghasselnødder, og hæld tilsidst honning på toppen