Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrødmedblåbær. Jeg laver den med forskellige bær, denne gang blåbær men den er også rigtig god medsolbær
Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrødmedblåbær. Pink havregrød er dog stadig populær hos Simone og den er både sund, velsmagende og meget mættende, da den er toppet med skyr, banan i skiver, valnøddebrud og lige lidt honning
Skru derfor ned på mængden af havregryn, og drop halvdelen af de frosnebær. Har du brug for at holde hus med din kalorieindtagelse, er det en god idé at lægge ud med morgenmaden
Vanillemuffins, lavet på havregrød, med sund nutellalag og vanillecreme - vanillecremen. Her bliver den serveret i glas med skyr og frosnejordbær, der kort er varmet op i mikrobølgeovnen og toppes med vanillecremen
Tag nu havregrøden ud af køleskabet og tilsæt mandelsessens. I går var der tre måneder til juleaften, hvilket jeg fejrede med min sunde udgave af risalamande
Hak din hvide chokolade fint og knus de frosnejordbær en anelse. I den forbindelse er vi i gang med sprøde havregrødschipsmed hvid chokolade og tørrede jordbær på
Vanillemuffins, lavet på havregrød, med sund nutellalag og vanillecreme - vanillecremen. Her bliver den serveret i glas med skyr og frosnejordbær, der kort er varmet op i mikrobølgeovnen og toppes med vanillecremen
Som regel spiser jeg havregrød til, men grynene kan sagtens også puttes i smoothien. Jeg er begyndt at lave smoothies til min morgenmad af frosnebær/frugt, proteinpulver med frugtsmag, en form for grøntsag – specielt synes jeg at spinat er velegnet til formålet – og mælk
Vend havregrøden ned i æggehviderne sammen med mandelessens - efter smag. Når de er kommet ned til havregrynen gennem en si, tændes for blusset og det hele laves til en havregrød under omrøring
hvad enten det er til morgenmad på havregrød eller et rundstykke, på et stykke brød til frokost, eller om den bruges på en hjemmelavet isdessert på en hyggelig aften
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg har i mange år spist havregrødmed æbler, kanel og rosiner til morgenmad. Mange trendy restauranter har haft morgengrød på menuen i de senere år - og nu er "GRØD" åbnet i København, en restaurant hvor man udelukkende kan få grød, som kommer i et væld af farver med et væld af vitaminer og mineraler
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed