en rest kogte ris eller kogte kartofler som jeg riverHirseflagerSesamfrøHørfrøMusli / kokos/nødder/rosiner eller lignende½ pk gærSpeltmel eller hvedemelHonningSaltJeg koger lige havregrøden op med mere vand – sesamfrø, hørfrø, æblestykker, musli eller hvad jeg har af korn, gryn, kokos, mel, nødder eller rosiner, som jeg vil bruge den dag, alt efter hvor grove jeg ønsker mine boller, og sætter det til afkøling – kommer først gær, honning og salt i, når grøden er lunken
Havregrødmed solsikkekerner, hørfrø og birkes toppet med bananskiver og kanel. Havregrøden ville jeg nok også blande om aftenen, så den blot skulle varmes om morgenen
hørfrø*. Havregrødsmuffinsmed banan og kerner. Havregrød. Fordi jeg synes Lidl er fantastisk – butikkerne bugner af økologiske samt danske varer… og tilmed til discount priser
Jeg tilsætter chia i min hjemmelavet granola og i min havregrød og man kan endda lave ret så lækre buddinger med dem, da de absorberer væske så godt, at de for en gele agtig konsistens, se opskrift HER
Toppet medhørfrø, tørrede æbletern og granatæblekerner. Det er sjovt at se på sociale medier hvordan andre vælger at fordele deres energikilder i løbet af en dag, synes jeg i hvert fald
Min nye yndlingsmorgengrød er havregrødmed dadler, kanel, ristede sesamfrø og mandler. Dagen derpå koger jeg de langsomt op, tilføjer lidt hørfrøolie og topper med sesamfrø og mandler
Her har jeg fået den lækreste varme, glutenfri havregrødmed chiafrø, hørfrø, quiona og kokos. Jeg valgte en mellemting og havde det rigtig godt med det