Havregrød med hørfrø opskrifter

Havregrød med æg, æble og kanel

Havregrød med æg, æble og kanel

hørfrø. Endnu engang vil jeg komme med et opråb til alle de mennesker, som stadig ikke spiser grød – I aner ikke, hvad I går glip af
Havregrød

Havregrød

Med inspiration fra en af mine yndlingsbloggere, lavede jeg denne her grød efter dagens morgentræning i fitness, som primært bestod af styrketræning
Super resteboller

Super resteboller

en rest kogte ris eller kogte kartofler som jeg riverHirseflagerSesamfrøHørfrøMusli / kokos/nødder/rosiner eller lignende½ pk gærSpeltmel eller hvedemelHonningSaltJeg koger lige havregrøden op med  mere vand – sesamfrø, hørfrø, æblestykker, musli  eller hvad jeg har af korn, gryn, kokos, mel, nødder eller rosiner,  som jeg vil bruge den dag, alt efter hvor grove jeg ønsker mine boller, og sætter det til afkøling – kommer først gær, honning og salt i, når grøden er lunken
Sprøde knækbrød

Sprøde knækbrød

Her har jeg brugt dem i sprøde knækbrød og ellers bruger jeg dem ofte som et ekstra drys ovenpå min chiagrød, køleskabsgrød eller havregrød
8 x Morgenmad

8 x Morgenmad

Havregrødmed solsikkekerner, hørfrø og birkes toppet med bananskiver og kanel. Havregrøden ville jeg nok også blande om aftenen, så den blot skulle varmes om morgenen
Surdejsboller - glutenfrie

Surdejsboller - glutenfrie

Dejen skal ligne lind/tynd havregrød. Den originale opskrift med. Bollerne her bliver lettere faste, men stadig gode og med en skøn syrlig
Vegansk: Proteinrig morgengrød

Vegansk: Proteinrig morgengrød

Tilsæt havregryn, revet æble, solsikkekerner, sesamfrø og hørfrø og dæk det med vand. lige havde regnet med
Super Crunchy Müsli

Super Crunchy Müsli

Jeg spiser müslien på min skyr, drysset over frugtsalat, plain som snack, på havregrød og på kakao/avokadomousse
Chi Chi Chia

Chi Chi Chia

Jeg tilsætter chia i min hjemmelavet granola og i min havregrød og man kan endda lave ret så lækre buddinger med dem, da de absorberer væske så godt, at de for en gele agtig konsistens, se opskrift HER
En dag i mad – Sådan fordeler jeg mine enegikilder!

En dag i mad – Sådan fordeler jeg mine enegikilder!

Toppet medhørfrø, tørrede æbletern og granatæblekerner. Det er sjovt at se på sociale medier hvordan andre vælger at fordele deres energikilder i løbet af en dag, synes jeg i hvert fald

Inspiration til: Morgenmad

Min nye yndlingsmorgengrød er havregrødmed dadler, kanel, ristede sesamfrø og mandler. Dagen derpå koger jeg de langsomt op, tilføjer lidt hørfrøolie og topper med sesamfrø og mandler
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det skal have en konsistens som lind havregrød. Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmel og hvedemel
En dag i mad – I London!

En dag i mad – I London!

Her har jeg fået den lækreste varme, glutenfri havregrødmed chiafrø, hørfrø, quiona og kokos. Jeg valgte en mellemting og havde det rigtig godt med det
En dag i mad: Uden kostplan!

En dag i mad: Uden kostplan!

Min elskede havregrødmed et scoop proteinpulver med cookiesmag. Den bedste start på dagen er virkelig bare havregrød efter min mening