farver du skummet mørkt, fordi du laver moccaskum af frysetørret kaffe, kakao eller lakrids, kan du med fordel bruge en mørkere sukker til lagen – muscovado eller lignende
Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode medhavregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller mysli med mælk inden studiet om morgenen
I weekenden har jeg for eksempel spist havregrødmed peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrødmed dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Havregrød lavet til muffins, serveret medmandel-kakaolag og vanillecreme. Vanillemuffins, lavet på havregrød, med sund nutellalag og vanillecreme - vanillecremen
Til dig, der er er kørt fast i havregrøden og trænger til noget nyt eller bare til variation. , så kan du hurtigt og nemt røre lidt kakao og sukrin gold sammen med chiagrøden eller lidt frysetørret kaffe og sukrin gold, som jeg gjorde, da vi var på ferie (billedet i midten af collagen)
Havregrødmed solsikkekerner, hørfrø og birkes toppet med bananskiver og kanel. Havregrøden ville jeg nok også blande om aftenen, så den blot skulle varmes om morgenen
Dertil gav det en lækker smag til havregrøden om morgen. I det sidste måned har jeg eksperimenteret i køkkenet med produktet og undersøgt anvendelse mulighederne
En typisk dag starter for mig medhavregrød lavet på vand. Til dessert lavede jeg lowcarb protein-klatter medkakao, sund chokoladesovs og den meget mørke chokolade ved siden af
rugbrød, franskbrød, knækbrød og ligeledes havregrød, havregryn, ruggryn o. Når du køber et rugbrød eller et groft brød med kerner, kan du så være sikker på at det er fuldkorn
i havregrød, overnight oats eller i en smoothie. Min favorit for tiden er Gymnordics chokoladevariant med isterninger i, det er seriøst som at drikke et iskoldt glas kakao
Grunden til, at jeg påstår den kan spises som morgenmad er, at bunden er lavet på havregrød (gode kulhydrater) og toppingen bidrager med sunde fedtsyrer og proteiner)