Forleden lavede jeg en ny omgang mysli og denne gang med havreklid. 1 dl havreklid. 1 dl havreklid. Det er næsten altid forskellige råvarer der kommer i vores mysli men fremgangsmåden er altid den samme
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 100 g havreklid
75 gr havreklid eller gryn, glutenfri naturligvis. 75 gr havreklid. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
// Havreklid er modtaget af Finax, men holdningerne er mine egne. Jeg kan personligt godt selv lide at arbejde med forskellige fødevarer, således det ikke altid bliver der samme i alle opskrifter
Jeg lavede vaflerne af boghvedemel og havreklid, som gav et rigtig godt resultat. Bland boghvedemel, havreklid, kerner/frø/nødder samt bagepulver i en skål for sig og tilsæt lidt efter lidt til æggeblandingen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Der er godt nok kruskakli i - hvilket, som vi forstår det, svarer lidt til det danske havreklid. Vi har haft Christoffers far og hans kæreste på besøg, og de havde bagt et par stykker af dette skønne brød til os