Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliversaftigt, men det kan det hvis du smører dinkyllingog/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegtekylling med krydderurter
Snup en hel øko kyllingog tag citronen du kogtesammen med kartoflerneog prop den indikyllingen. Isamme gryde lægger du en helcitronog lader den koge med
Smid tomaterne (hele) imidten af fadetog skær løget i kvarte og læg rundt omkring. Lidtolie, salt, krydderier – jeg brugte ‘Kartoffelkrydderi’ fra Urtekram (hvilket på ingen måde har noget med kartofler at gøre)…
olieog vend det hele godt sammen. Kyllingeoverlårene tages direkte fra fryseren… du kan så vælge at spare på kalorierneog lægge dem i et fad for sig selv… eller lægge dem ovenpå kartoflerne
Andeconfit, min absolutte farvoritvinterspise, dog den hellerikke er dum resten af året. Skal de bruges dagen efter behøves de ikke dækkes hel, men skal de stå længere skal de være dækket
Med masser af god proteinog supernærende kulhydrater fra rødbeder og søde kartoflerogvitaminerogfibre fra både asparges og rødbeder er dette en hypersund ret, som gør sig godt efter en dag med hård træning
Helstegtkylling med ovnbagte krydderurte kartofler. Har du købt den på vej hjem fra arbejde med planer om at bruge den samme aften, er en halv til en heltime bedre end ingenting
Man kan også vælge at lægge bladene hele på fadet alt efter hvad man synes ser bedst ud. Waldorfsalaten er nok en af de mest brugte salater juleaften oghellerikke en af de sunde, men den skal nu med på listen over salater alligevel