Skrab skindet helt rent for fedt/kød på den ene side samt skæl på den anden. Og ja, ingredienslisten er lidt lang i det, men hvis du ikke nødvendigvis vil lave hele den samlede menu, så er det nu ikke så slemt alligevel
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Læk laksen i en bradepande med bagepapir. Laks med rodfrugt-røstie1 kg fersk laks1 lime100 gr hakkede mandler2 spsk blødt smør2 spsk soja2 spsk hakket bredbladet persille500 gr blandede rodfrugter1 løg2 ægOlie til stegningSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. Form små ”flade kager” og steg dem i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde
På den anden side, så får man jo heller ikke prøvet så meget nyt. Jeg tilbereder altid min fisk på samme måde – så kommer man jo heller ikke galt af sted
At stege laksen på denne måde, steger du den på skindsiden i en varme, så helelaksen får varme nedefra, og bliver færdig samtidig med, at du får et utrolig sprødt og lækkert skind
små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finner din favoritt
på hver side i smør ved jævn varme. Krydr laksefileterne med salt og peber og steg dem ca. Servér saucen til den stegte laks på en bund af dampet spinat
Kender i det at laks hurtigt kan blive lidt, ehm, trivielt. Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer til laks, nemlig stegt på panden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat
For en tid siden skrev jeg om at lave gravad laks på den helt nemme måde. Spist på nybagt, helt almindeligt, gammeldags franskbrød, der ikke tager smagen fra laksen, er det en gude/gudindespise
Så anbefaler helt klart frisk laks til denne opskrift. Normalt ville vi få pasta til denne ret, og det kan du også sagtens lave ved siden af, hvis du synes, at det er nødvendigt