Der skal den stå under hele bagningen. Manitobaboller med rugkerner. Indlægget Boller med manitoba hvede og rugkerner blev vist første gang den Annemette Voss
1 dl rugkerner. 1 dl rugkerner. Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Kog rugkernere i ca. 1 dl skårne rugkerner, opblødt. 1 dl skårne rugkerner. Brød eller rugbrød det bestemmer du selv, godt smager det og er rig på omega 3, plus at så behøver du ikke at bruge surdej
Du kan eksempelvis fylde det med græskarkerner, sesam, hørfrø, 3-korns blanding, 5-korns blanding, rugkerner og hvedekerner - ja muligherderne er mange, det er bare med at komme i gang
kartoffelsalat med helerugkerner. tre gode retter med hele kerner . På fotoet ovenfor er det en salat med perlebyg og majs, men byggen kan nemt byttes ud med andre former for hele kerner, fx rugkerner, som jeg er blevet helt vild med
Jeg har testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad