Jeg elsker helstegtkylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
Kylling. Rens kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Steg kyllingen i ovnen i ca. Tjek at kyllingen er gennemstegt ved at stikke en stegenål ind i overlåret, saften der kommer ud skal være klar og ikke lyserød
Husk at hvis kyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den. Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordi industri-kyllinger har meget dårlige forhold
Den er langtidsstegt, for det er en af mine absolutte favoritmåder at få helstegtkylling på. Et godt bud på noget, der er lidt lettere, men samtidig smager af en masse, kunne være den her italiensk inspirerede kylling, jeg lavede for en måneds tid siden
Det er et helstegt blomkål med persillesmør og parmesan og smager så lækkert. Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegtkylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder