Mange har vel allerede begynt påskeferien, selv må jeg jobbe noen dager til. Fjellpåske, bypåske eller er du en av dem, som holder Norge i gang og må jobbe hele påsken,
Sjokolade + Cognac = SANT ❥•♪♫¸. ✿´´¯`•. ¸¸. ི. Syndig, himmelsk dessert -det er lov å la seg friste. -også må det jo være noe sprøtt til, jeg serverte desserten med serinakaker
Er stadig ”himmelske” efter de har været på frost. Ca. 10 stk. 340 g glutenfri mel (Finax orange)10 g Fiber Husk eller 2 tsk xanthan gum1 tsk salt4 spsk sukker115 g koldt smør2 æg1½ dl mælk2 tsk bagepulverreven skal fra en hel citron15 hakkede dadlerTænd ovnen på 200 grader
Da jeg var lille tilbragte jeg hver sommer en uge ved min mormor i Århus. Der er mange gode minder og på mad-delen er det jeg husker bedst frisk makrelsalat fra fiskehandleren på rugbrød, små lakridser i blå indpakning nede fra kiosken hvor jeg måtte leje VHS-film samt benløse fugle som vi altid fik den sidste dag når mine forældre og søster kom for at hente mig
Det er jul og det er tid til at spise og drikke og spise lidt hele tiden. Sødt og salt står i kø for at komme først, og det kan være svært ikke at lade sig friste
Siden blev jeg nok træt af skodmad, for jeg begyndte ret hurtigt at blive mere kreativ i madlavningen og opdagede det himmelske ved gode spiseoplevelser
Alt i alt en dejlig nem fastedag, der til trods for en hel dag i hjemlige gemakker hverken endte med længselsfulde blikke efter køleskabet eller med at falde i fristelser i form af rester af Nytårskage eller snacks