På billedet ser du 2 x skyr med granola og hindbærpure, spejlæg, avocado med hampefrø og olivenolie, panini med gedeost og tranebær, brieost med ristede mandler i honning, jordbær og birkesvaffel med saltkaramel og flødeskum
For en uges tid holdt min niece sin 7-års fødselsdag, og jeg var blevet bedt om at tage en kage med. Jeg fik helt frie tøjler i forhold til, hvordan den skulle se ud, og jeg kom rimelig hurtigt frem til, at det ihvertfald skulle være en rigtig pige-kage
I Familie Journalen, så jeg en opskrift på hjemmelavet hindbærflæsk, altså flæsk der er lavet med hindbærpure, i stedet for det syntetiske misk mask, der plejer at være posen
Ca. 12-14 stk. 250 g hvedemel½ tsk salt1-3 tsk kakao115 g smør, blødt3 æg (2 hvis de er store)1 tsk vanilleessens (alternativt 1-2 tsk vanillesukker)275 g sukker1,5-2 fl rød frugtfarve (57-76 ml)2,5 dl kærnemælk1 tsk klar eddike1 tsk bagepulverRør mel, salt og kakao sammen i en stor skål
Kagerne. 3 piskede æg175 g smør175 g sukker150 g mel3 spsk kakaopulver2 tsk bagepulverCreme. 2 dl piskefløde200 g chokolade, gerne blanding af både mørk og mælke chokoladeGlasuren
Opskrift a la Warren Brown og Martha StewartOpskriften giver en stor portionLavede halv portion - det var i hvert fald rigeligt til mine 12-14 cupcakes